| cstbk a întrebat:

Salut deci acum 2-3 saptamani i-am spus la o fata ca plec si cand vreau sa plec in ultima zi vreau sa-i spun ceva dar ea nu o mai avur rabdare si tot pe mine o fost sa-i spun si i-am spus ca nu are rost si etc si ea o zis ca poate are rost mno bun i-am spus ca o plac si ca o iubesc si mi-a zis ca de ce am vrut sa-i spun atuncea ca am vrut sa o las cu lacrimi in ochi cand plec in spania? si i-am zis ca nu dar nu o avut rost si mo intrebat ca de ce si i-am zis ca numa asaPeste cateva zile mi-a zis o prietena de aiei ca i`o zis ca ma place si ea si ca ma iubesc si la sora ei i-a spus acealsi lucru mno bun a2a zi vad stats ca s-a indragostit de un baiat de scoala ei etc am intrebat-o ca pentru cine ii statusu si mai spus ca pentru me a2a zi la scoala vine la mine si pe pupa pe buze dupaceea s-a dus la cor si sa intors inapoi sa ii ceara telefonul la sora ei si am intrebat-o pe fata de care imi place ca ce face si nu mi-a raspus nimic tot in ziua accea am intrebat-o daca vrea sa steie cu mine si a zis ca nu vrea si am intrebati de ce si a zis ca nu stie si mi-a zis sa schimb subiectu si la status sia pus ca nu mai pot iubi pe nimenicrying... voi ce credeti? app am intrebat-o tot in ziua aceea daca am sanse la ea si mi-a spus ca nu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| quintron a răspuns:

Ce bine era daca mergeai pe la scola prima sa scrii aici! sincer nu am inteles nimic din ce vrei! termina scoala sau incepe cu Clasa a I a Succes