| beastboy84 a întrebat:

deci acum o saptamana am primit o lovitura in ceafa cu un obiect contondent. si de atunci ma doare rau de tot prelungirea coloanei vertebrale. de fiecare data cand misc gatu ma doare ca si cum as avea carcel. imi e frica sa nu cumva sa fi patit ceva grav. am pus intrebarea aici pentru a primi cateva sfaturi, dar nu de la copilasi gen: iti trece, sau ti-ai scrantit gatuhappy multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ar trebui sa mergi la medic pentru o radiografie, poate fii vorba de cervicalgie.
Multa sanatate!
Te pup!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai nevoie de o consultatie medicala si o radiografie (daca nu le-ai facut deja).

| alessia5158 a răspuns:

Este vorba despre o cervicalgie( dureri in zona rahisului cervical) post traumatica care te obliga sa mergi la medic.Ai nevoie de o radiografie simpla, pentru inceput.

| varcolitalitamare a răspuns:

Pai...Du-te la un medic ceva... Si nu fa miscari bruste.Ok? Te pup!winking