Buna.
Dupa cum descrii, ti si s-a infectat degetul, ai puroi, infectia poate circula in sange, iar atunci e destul de grav.
Sfatul meu e sa te duci la urgente maine, sa nu iti pierzi degetul sau infectia sa nu ajunga mai grav la creier.
Nu e de joaca cu lucrurile acestea si nu mai sta si astepta ca sa nu fie prea tarziu. Nu stii niciodata daca e prea tarziu pana nu incerci.
Si eu ma feresc cat se poate de spital, am avut acum cateva zile o problema cu degetul piciorului si a fost mai bine ca nu m-am dus la spital. Ultima oara cand am fost era sa fiu ucis de un doctor care mi-a facut o injectie in artera. Cel mai bine mai astepti cateva zile si iti pui pe rana rivanol sa cureti sau spirt ca sa astupe gaura de unde curge sange
Fugi direct acum la spital, ce mai aștepți? Cheamă salvarea, nu mai aștepta, vrei să rămâi fără deget?
Trebuie sa te duci neaparat la spital.Nu vreau sa te sperii dar poti muri daca faci vreo infectie.Du-te la medicul de familie.
Fir-ar sa fie...e oare totul chiar asa de grav.
Nu mai pierde timpul.Stiu ca ti se pare ciudat dar gandeste-te ca e rana deschisa si poti contacta tot felul de virusuri.E periculos.
Du-te URGENT la spital! N-ai de unde sa stii daca se mai poate sau nu face ceva asa ca doar medicul iti va spune exact. Nu mai astepta si fugi la spital!
Deci,spitalul e ultima solutie...iar eu pe el si incercam sa-l evit...
Este posibil sa se fi declansat o hemoragoie interna.cel mai bine ar fi sa consulti un medic dermatolog si sa tii degetul pansat cu rivanol si betadina.Numai bine!
Hemoragia interna e in mare parte cand se "fisureaza" un organ, iar sangele se aduna in cavitatea abnominale si cam in 24-48 de ore mori. din lipsa de sange si din cauza ca organismul se umple cu fluide.
Ce treaba are dermatologul daca ar fi o hemoragie interna? dermatologul chiar nu are nicio treaba, in cazuri de genu acesta deorece nu are probleme cu pielea, ci dupa cum observ are probleme cu degetul in intregime. Deci trebuie sa se duca la urgente, dupa cum descrie s-a infectat rana si are puroi, iar infectia poate circula in sange si atunci e grav.
dobrin1019 întreabă: