Nu pot sa-ti zic nimic adevarat doar ca stiu sigur ca mama ta nu vrea sa-ti zica din cauza ca crede ca sigur te va afecta daca e de rau. Mai roaga-te de ea sa-ti zica poate iti spune spune-i ca nu te va afecta cu nimic starea bunici tale stiind ca pe tine te va afecta dar nu de fata cu mama ta ca ii faci rau si ei. Bafta poate se face bine bunica ta :*
Asa am patit eu cu bunica mea .E datoria varstei. Daca incepe sa devina senila si nu isi mai aminteste nimic fi langa ea orice ar fi.Eu am pierdut-o pe bunica mea anul trecut si regret enorm ca nu am stat langa ea prea mult cand a avut nevoie de mine.
Nu o lasa singura niciodata.Du-o pe afara, stai pe banca cu ea. Petreceti timpul impreuna dar nu o lasa singura ca singuratate o "mananca" si devine mai senila pe zi ce trece. Ai grija de ea sa nu ii lipseasca nimic.In 3 cuvinte : fi langa ea!
- Ai putea apela la profesoara ta de biologie, sau chiar al doctorul de familie sa primesti mai multe informatii, daca mama ta nu vrea sa-ti spuna si chiar vrei sa afli.