| MatildaPetrini a întrebat:

Deci, am o problema. Sunt absolut dezorganizata in ceea ce tine de "Regimul Zilei". Dimineata la scoala mai si intarzii. Nici sa ma machiez normal nu reusesc + arat somnoroasa. Apoi, inca pe sora-mea la gradinita trebuie sa o duc. Seara de obicei ma culc tarziu. In timpul zilei, nici nu ma alimentez corect, uneori si toaleta de seara o pierd din cauza oboselii. Cum sa-mi organizez ziua? Va rog mult un ajutor. Vreau un exemplu de "Regim al Zilei". Merci. Pentru raspunsul care intr-adevar imi va ajuta cu ceva, va primi funda, restul - vot. Pwpici!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

De ce nu incerci sa iti faci un program? Gen de la ora aia la ora aia fac cutare activitate, dar sa fie scris si il pui la vedere si incearca sa il respecti. De asemenea incearca sa mai amani din activitatile din timpul saptamanii pe week end si sa te odihnesti cat mai mult in zilele libere. De asemenea incearca sa iti pregatesti toate lucrurile pe a 2a zi de seara, adica ghiozdanul, hainele cu care te imbraci etc
Bafta!

0 răspunsuri: