| 7rAc3rS a întrebat:

deci am sa va spun ce am patit : - Am stat la masa si o trebuit sa viu mai aproape de ea (stateam pe scaun ) si cand am venit mai aproape de masa mi-am prins degetul mare de la piciorul drept intre scaun si masa - nu ma doare cand stau normal dar cand calc sau umblu ma doare ( prima zi ) - a doua zi mi s-a umflat foarte tare (de 2 ori mai mare ) si ma doare ingrozitor cand calc sau merg as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac sa nu mai ma doara, Plz funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Aplica pe zona dureroasa un unguent antiinflamator-diclofenac-comprese cu apa rece; daca nu cedeaza durerea du-te la medic pentru consult de specialitate.

6 răspunsuri:
| 20thoughts a răspuns:

Mergi repede la medic! Pana nu se agraveaza!

| JiHyun a răspuns:

Pune gheata sau du-te cat mai repede la medic

| MoMoScumpik a răspuns:

Pai poti pune niste gheata, iar daca nu se intampla nimic, du-te la medic.Succeswinking

| ALYNAMARYA a răspuns:

Te duci la medic... Singura solutiebig grin

| mireluta2012 a răspuns:

Ingrijestel big grin

| lalea a răspuns:

Eu iti sugerez sa te duci la un doctor
dar am gasit undeva pe net ca a pus gheata si s-a dezumflat