| TheAnswerMan a întrebat:

Deci,cu ce sa incep?:
Eu nu am mai facut sport de aproape 1 luna deoarece avam polipii foaaartee mariii(am stat o luna pentru ca mai aveam eu niste complicatii...).
Aseara am fost afara si cand am inceput sa alerg am facut cativa pasi si deodata am calcat pe piciorul stang si am cazut jos.Pur si Simplu.
Nu imi mai simteam piciorul si ma doare si acum...si ma mai doare undeva pentru ca am cazut cu... fundul de pamant laughing
Ce s-a intamplat? E grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| furtunika23 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie asa ceva exact cand trebuia sa dau bacu din sport...am inceput sa alerg si dintr-o data cand am calcat pe piciorul stang am cazut, aveam impresia ca nu mai am picior.nasol momenthappydar a trecut.a zis medicul c e din cauza lipsei de miscare si muschiul sa lenevit, deci nu e nimic grav, eventual ia niste calciu si fierhappysanatate multa

3 răspunsuri:
| Shado15 a răspuns:

Probabil ai calcat stramb :d Se mai intampla happy

| yoyoFlorin a răspuns:

Poate ai facut ceva nu stiu poate tiai scrantit picioru unde te doare?

| JeSuisUnAnonimo a răspuns:

Probabil ca tiai luxat glezna si ar trebui sa te duci la doctor vede el ce face. deocamdata ar trebuie sa pui niste ghiata la el. sper ca team ajutat.si sa te faci bine