| CookieMonsterRawr a întrebat:

Deci, eu m-am cam hotarat sa slabesc de cam 1 an. Am avut mare grija ce mamand, adica, cam de 1 an tata a fost operat[i-a fost scoasa bila] si a trebuit sa tina regim, asa ca, mancam si eu tot aceleasi mancaruri fara grasimi sau alte mancaruri facute in ulei, si de prin august-septembrie nu am mai mancat dupa ora 6 seara. Intr-adevar sa spun asa cam 1 data pe luna mai neglijam asta, si mergeam la un party sau ieseam la un restaurant, si atunci mancam ceva imi gras dupa ora 6, dar asta nu se intampla asa de des. Problema mea e ca eu iubesc dulciurile, dar nu mananc dinacelea de cumparat, adica, de obicei o bat pe mama la cap sa imi vaca o prajitura cu branza sau un cozonac ceva, doarte rar mananc dulciuri din comert. EU nu inteleg de ce nu slabesc. straight face. ma puteti ajuta puppy dog eyes.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SmilePleaseXoXo a răspuns:

Pai pote ca raportul inaltime/ greutate e egalat si atunci nu prea ai cum sa mai slabesti, doar daca practici un sport. eu sincer sunt fff slaba si incerc din rasputeri sa ma ingras, dar nu reusesc. deci la mine e fix invers... asa ca incearca sa si ti regim si pe langa sa practici un sport, cum ar fi sa te duci la sala. si cand mananci nu manca pana te saturi! e ffff important. si daca iti plac asa de mult dulciurile incearca sa o rogi pe mama ta sa nu iti faca asa de des cate o prajitura, in concluzie abtine-te de la dulciuri! sper ca ti-am fost de ajutor!

1 răspuns:
| babyalexa a răspuns:

Probabil din cauza prajiturilor de casa mancate in cantitati mari sau din cauza ca organismul tau s-a invatat sa traiasca bine mersi cu cate calorii ii oferi.Pasteaza acelasi stil de viata dar adauga sportul.Altfel nu ai sa slabesti.