| NuStiuCeNumeSaImiPun a întrebat:

Deci: Eu m-am lovit la scoala de o banca m-a durut dupa ma mai durut da nu asa tare si am observat ca s-a umflat putin (m-am lovit la mana dreapta). Eu m-am lovit nu la degetu mic dar mai jos de acesta cand apas sau stau cu mana pe banca sau bat palma ma doare foarte tare. Ce as putea face? Se poate trata cumva fara sa ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un leac babesc dar foarte bun. Ia o frunza de varza cruda (nu murata), Zdrobeste-o putin si leag-o mai strans pe mana. repeta operatiunea de cateva ori, cand vezi ca frunza e ofilita. Eu am facut asa la o lovitura primita la picior. (Mi-a prins usa autobuzului glezna. Era foarte aglomerat si n-a asteptat sa cobor sa le fac loc. Am crezut ca vad stele verzi. 2 zile n-am putut sa calc pe el. Insa cu varza a trecut.) Daca nu cedeaza durerea, atunci te sfatuiesc sa mergi la medic si o radiografie va lamuri problema. Sanatate.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu dai pe la doctor sa suferi ca primitivii dar si aia erau mei destepti se legau cu coaja de pom, Cine stie ce oscior fisurat o fi si peste ceva timp baga doctorul bisturiul Atunci sa te tii ce trage sufletul tau.Nu da cu ung si alte prostii, Ortoped---Radiografie ---fizioterapie ceva rugaciuni sa fie ortopedul bun

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Daca te-ai lovit de banca si ti s-a umflat poti lua FastumGel si iti dai pe mana (eu asa am facut cand am patit exact ca tine) si nu trebuie sa mergi la doctor decat iti dai cu el acolo unde s-a umflat si trece.

| Vickycel a răspuns:

Ar trebui sa mergi si sa intrebi la farmacie... iti vor spune daca trebuie neaparat sa mergi la doctor sau iti vor da ceva un unguent presupun cu care iti va trece happy. Sanatate!

| MarianaS a răspuns:

Fa ca mine : stai si asteapta sa treaca de la sine. Worked out quite good for me

| MarianaS a răspuns:

Pentru nestiutori : comentariul meu se voia a fi ironic.