anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci iau contraceptive lindinet ele sunt ca yasmine. le primesc in jurul orei 21 seara, eri am uitat sa iau o pastila. cum sa procedez acum? sa iau una acum dimineata si seara iar una? astept rasp. va rog mult :S

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| allynna17allynna a răspuns:

Da nu e nici o problema. iei una dimineata si una seara dar mai tarziu de ora 21. chestia asta mi-a spus`o o asisteanta deci stiu din surse sigure

ai grija de tine:*

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ti-ai amintit pala la ora 9 dimineata (adica in interval 12 ore), iei pastila uitata, iar seara la 21 o iei pe cea care urmeaza. Daca au trecut mai mult de 12 ore, nu mai iei pastila uitata, continui seara cu urmatoarea. In ambele posibilitati te protejezi neaparat cu prezervativ pana dupa urmatoarea menstra.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ally merci mult :*