Uleiul de masline se foloseste dupa ce pielea e obisnuita cu soarele, adica dupa cateva sesiuni de bronz si in niciun caz la ore din alea.
Bine ca ai incercat numai leacuri babesti, sa nu incerci nicio crema pentru arsuri
MMm, al patrulea caz pe tPU In cateva zile
uleiul pentru masline nu e pentru bronzat si are 0 factor protectie.
La orele alea eu nu stau nici platita, vreau piele fina cu bronz misto nu rac ) sau pui la rotisor.
Sfatu meu - dusuri cat mai caldute inspre rece, ia si un nurofen pe zi pentru dureri si foloseste spray pentru arsuri de la farmacie.
Ia o crema cu un SPF de macar 30 si nu mai sta la radiatiile din mijlocul zilei!'Eu sunt bruneta, pigment inchis, fototip 3 si ce crezi? ma dau cu spf 50 pe fata si 30 pe corp si stau max 3 ore la soare cand ma duc la mare, se face ora 11 out la dus, si reaplic cremele dar stau la umbra, Daca mai doresc sa stau l a plaja de la 16 iar crema.
SI uite asa am un bronz superb nu ruginiu cu piele arsa
PREFER sa dau max 60-100 lei pe 3 creme de calitate, dar im just perfect after that
Niciodata nu folosesti ulei in caz de arsura sau nimic cu grasime pentru ca iti blocheaza porii.
Ca leac "babesc" care functioneaza in majoritatea arsurilor: dezinfectezi bine cu spirt, indeparteezi astfel grasimea si microbii, apoi poti incerca felii de cartof in zona inflamata.
Dupa 2 zile e nasol. Poti sa consulti si un medic.
Consulta urgent un dermatolog si lasa-te de facut plaja. Nu deveni un client al medicilor, macar nu pentru boala cu "C" la inceput