| RosalinaB a întrebat:

Salut, deci pot folosi uleiul de argan pe fata, am 13 ani, o femeie care vine mi-a zis ca nu se poate la asa varsta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai ar fi pacat sa te apuci de la 13 ani sa folosesti asa ceva, mai asteapta un pic

| мιcυтѕѕα a răspuns:

Buna! Scuza`ma dar sunt de parere ca la varsta asta nu ar trebui sa folosesti toate porcariile ca sa ce? ai cumva cosuri pentru ce vrei tu sa-ti dat cu asa ceva? sa stii ca daca e vorba de cosuri am avut un an de zile, si eu am tot 13 ani si acum am un ten curat de zici ca mi-am facut tretamente. poate ca altii sunt de acord dar mie mi se pare o prostie...winkingwinking Mult succes in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Uleiul de argan se foloseste in special daca ai acnee sau alte afectiuni insa, problemele astea la varsta ta sunt din cauza pubertatii. Este devreme sa incepi astfel de tratamente. Incearca mai bine sa ai o igiena faciala naturala (www.efrumuseti.blogspot.com), sa mananci sanatos, sa nu fumezi si, daca dupa 17-18 ani continui sa ai probleme, te interesezi atunci ce-i de facut.

| RosalinaB explică:

Of daca nu mai maninc si eu sanatos

| RoxanaA_8239 a răspuns:

Pentru folosirea uleiului de argan te sfatuiesc sa citesti asta http://www.frunza-verde.ro/ulei-de-argan, din cauza efectelor puternice ale acestuia cred ca mai treuie sa astepti macar 2 ani inainte sa-l folosesti pe fetita, altfel s-ar putea sa te trezesti ca-i cresc sanii foarte mari sau altceva

| lmonic a răspuns:

Ce treaba are varsta cu uleiul de argan? Ma mir ca nu ti-a zis sa nu te atingi de ulei de masline ca cine stie ce patesti.
Uleiul de argan este bun dar eu iti recomand mai degraba ulei de canepa pentru acnee.
Poti cumpara de-aici, in caz ca te intereseaza
www.ebio.eu

| nneo777 a răspuns:

ULeiul de argan este foarte bun atat timp cat este unul autentic. Am gasi tun infografic foarte util cu 7 metode prin care sa depistezi autenticitatea la un ulei de argan.
http://www.cumparbio.ro/blog/7-semne-ulei-de-argan-fals/