| Tr3eaTxGh3osT a întrebat:

Salut.
Deci sa incepem.Nustiu daca am pus in categoria buna dar na.

Cateodata seara cand ma culc dupa ceva timp..simt..si aud ca vine ceva spre mine ma apuca de maini si tipa.dar tipa tare ca intru-n sunet horror, defat chiar tipa horror..si nu stiu ce sa mai cred ori vis e ori ce poate fi dar eu nu ma simteam ca intr-un vis...eu ma simteam in patul meu, invelit bine spre cap..si cateodata mai tin si ochii deschisi si tot simt cum ceva se aproprie de mine si ma apuca de maini si tipa in urechile mele dar nu vad nimic...ce ar putea fi? vis ori? nu mai inteleg nimic

P.S: Eu mereu stau invelit..na mi-e frica de intuneric asta e.sadhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un spirit ratacit incearca sa comunice cu tine in felul lui.
Daca reusesti sa spui o rugaciune te ridici vibrational deasupra lui si nu mai are acces la tine.
Daca nu functioneaza discuta cu un preot. Dispare dupa o singura slujba.
Practic traiesti un vis lucid.

| Tr3eaTxGh3osT explică (pentru anonim_4396):

Vorba e...ca mi-e odata pe an trebuie sa mi se intample, am avut si eu vreo 1-2 ani plini de cosmaruri in care infiecare seara nu puteam sa dorm..ca mereu ori auzeam ca tipa multa lume in ureche mea...ori vedeam lucruri..si cate odata"Ma vad pe mine dormind in pat" nu stiu ce poate sa insemne asta dar tremur de frica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Tr3eaTxGh3osT):

Citeste despre vise lucide.
Am trecut si eu prin asa ceva.Pana ti se mai intareste aura mai da pe la biserica, lasa-te de fumat, de injurat, de barfit etc.

| FatUglyVirgin a răspuns:

Du-te la psiholog

Răspuns utilizator avertizat
| Iku a răspuns:

Buuunaa!
Pai, ce as putea zice... crede-ma visele par asa de reale... chiar daca unele sunt incredibile, tot intri in jocul acesta.
Eu tot cred ca este un vis.
In plus, daca zici ca chiar simti si cu ochii deschisi, cat despre simtit, eu odata am visat ca mancam chipsuri, si chiar le simteam gustul laughing. Cat despre ochii, se mai intampla si sa visam cu ochii deschisi, cine stie.
P.S: Nu iti este frica?laughing Eu as muri de frica acolo, as face infract happy.
Bafta! Sper sa nu mai se intample asta. :}

| Tr3eaTxGh3osT explică (pentru Iku):

Da dar.dar faza cu Ma vad dormind in pat..cum e? mereu cand ma vad singur dormind in pat eu deschid usa si plec pe afara sau ies pe geam..si incerc sa ma trezesc...ca nu mai poti de frica cand te vezi dormind in pat e ca si cum ai muri...straight face

| KindduOullie a răspuns:

Pai ii doar gandu tau si nu te poti gandi la altceva asa eram si eu cand eram mic invita un prieten/prietena la tine si uitate la un film de comedie simte-te bine sa vezi ca nu o sa mai iti vina in gand acele tipete happy

| Bbbr a răspuns:

Stai chill nu ai probleme, asa patesc aia sub 12 ani care se uita la filme de 18+.

| Tr3eaTxGh3osT explică (pentru Bbbr):

Am 15 dar ma rog...

| adrianvirgil05 a răspuns:

Am avut si eu probleme asemanatoare, totul este in mintea si imaginatia ta, tot ce trebuie sa faci este, sa iti iei inima in dinti, si sa ai incredere in tine, te scoli, vorbesti cu tupeu, care e treaba sdi te duci si aprinzi becul, in injuri de cateva ori si apoi dormi, sa vezi ca nu mai este nici o problema, si daca nu ai curazj gandeste-te ca dumnezeu e langa tine si fi puternic ca nu se intampla nimic