Http://health.howstuffworks.com/......eckles.htm
uita-te pe site. Da, lamaia nu ii face sa dispara, insa ii decoloreaza ca sa nu mai fie asa de vizibili.Are acelasi efect de a deschide si culoarea parului.
Alte remedii naturiste :http://leonsbeautytipsandsecrets.com/how-to-get-rid-of-freckles-naturally/
Vara ar fi bine sa te protejezi de soare pentru ca ii face mai evidenti.
Poti sa scapi de ei prin operatie cu laser :\
In fine, poti sa incerci sa ii acoperi cu make up dar unul care sa nu se cunoasca fiindca esti baiat, sau cred ca sunt anumite creme pentru depigmentare.
Hei,unele fete adora pistruii, asa cum sunt si eu, iti recomand sa-ti dai pe fata cu zeama de castraveti
Eu nu stiam de lamaie dar stiu de cartofii.incearca stiu o fata care a incercat si aproape nu i se mai vad deloc...dar fa tratament ceva timp si o sa vezi schimbarea, sau daca nu nu stiu creme ceva
Salut! Cred ca esti dragut,mie imi plac pistruii. Oricum, intr-adevar lamaia ajuta, dar trebuie sa ai putina rabdare.Fa un tratament timp de 2 saptamani cu feliute de lamaie aplicate pe zona unde ai pistrui, le ti cam 15-20minute.Sau poti sa te duci la un cosmetolog ca sa-tii scoata cu laserul.Bafta!
Deeaandreea9156 întreabă: