Nu e nimic in neregula cu aceea sticla. se mai intampla. Cat despre data de expirare sigur exista dar nu ai vazut-o tu. Nu face nimeni contrabanda cu suc
E foarte riscant, fiindcă s-ar putea să-i fi pus droguri în respectiva sticlă, s-au s-ar putea să fie o fază făcută de colegi să-şi bată puţin joc de el.
Nu stiu ce sa zic. Eu nu prea cred ca era contrafacut. Odata mama mi-a cumparat un caiet si avea 2 coperte una peste alta, asta inseamna neaparat ca era contrafacut? )) Depinde acum, exista si posibilitatea sa fiu contrafacut, desi eu nu prea cred.
Am vazut si eu sticla d epepsi la 2l in magazin mare fara data, langa el erau cu data, sigur erau din acelasi lot, cred ca pur si simplu mai scapa de la masina de imprimat, ori o prinde sticla uda si nu prinde, cine stie.
Uitati si un clipu cand o desfacut echitetele http://www.youtube.com/watch?v=h9gr-Ma0upc&feature=youtu.be
Exclus sa se intample asa ceva! Dupa parerea mea e vba de o companie prea importanta sa faca asa ceva! plus ca Mountain Dew Rullz!
Woooow! Asta se poate intampla numa in Romania.....nu este de bine! Trebuia sa te duci cu ea inapoi de unde ai cumparat-o si du-te si la doctor sa vezi ca poate te mai si imbolnavesti!
O fi contra facut dar atata timp cat prietenul tau nu a patit nimic pana acum totul e bine.