Ar trebui sa ai 1.73 -10 = 63 kg la inaltimea ta, cu 1000 de calorii vei slabi ceva, dar nu vei rezista din cauza foamei si a experientei, du-te la un nutritionist el iti va face meniul pentru o luna doua, incat sa nu-ti fie foame, eu sportul il foloseam doar in urmatorul mod: fac 100 de calorii pe bicicleta eliptica mai mananc un mar de 100 de calorii?
Voi rezista Chiar nu simt cum mor de foame, adevarat se simte diferenta dar nu uimitor de mult.
Sa slabesc mai repede macar, simt ca sunt foarte gras.
Nu prea cred cand esti la dieta de cateva zile bune si mananci putin iti va fi foame tare si abia te vei misca, nu vei avea puteri
Daca acestia sunt parametrii corecti atunci te asigur ca ai o greutate normala.Indicele tau de masa corporala este aproximativ 23.Atât timp cat nu depaseste 25 se consideră ca ai o greutate normală
Acum ca am stabilit ca nu esti gras sa trecem la problema nr.2
Infometarea e cea mai slaba si ineficienta metoda de a slabi
Nu poti luna aceasta sa mananci doar surcele iar luna urmatoare sa incepi din nou sa te indopi. Daca vrei sa-ti schimbi regimul alimentar trebuie sa o faci permanent!
Daca in continuare consideri ca ai niste kg in plus, iti recomand sa le transformi in muschi mergand la sala sau facand orice alt tip de sport