E perfect normal la varsta si in conditiile astea sa iti intarzie. La o varsta mai frageda ciclurile menstruale (CM) nu sunt regualte, si poate nu o sa fie niciodata, sunt femei care au CM neregulate toata viata. Dar oricum, pana pe la 18 ani nu te astepta la cicluri regulate, ele o sa se mai "linisteasca" dupa ce procesul tau de crestere si maturizare ia sfarsit. In plus, in conditii de stres (tezele) si alte boli acesta poate sa se deregleze si mai mult, asa ca e perfect normal. Poti sa stai linistita. Daca pana la 19-20 de ani nu se regleaza ar fi bine sa mergi la un ginecolog pentru un consult, dar atunci e oricum momentul sa mergi, indiferent de natura CM.
Stai calma. Mie mi s-a întâmplat sa nu îmi vina 2 luni si abia a3a mi-a venit. Nu îți face griji.e normal, având în vedere ca nu e regulat.
Uite luna asta mi-a venit fix in 31 mai si prictic am fost in luna iunie..nici nu stiu
Ideea e ca nu trebuie sa îți faci griji...mai ales ca ai acele dureri care te anunța ca menstruatia " bate la ușa"
Stai linistita, nu ai de ce sa te stresezi mai ales daca ai spus ca menstruatia ta este neregulata. Poate fi vorba totusi de o dereglare
Stai liniştită, este normal...Din cauza răcelii şi din cauza stresului ai problema asta, dar o să iți vină cât mai curând.