In functie de ce afectiune ai la acel dinte. gangrena si necroza nu dor (semne : carie mare, miros neplacut, dintele nu prezinta sensibilitate la rece sau cald )
pulpita acuta la fel, nu doare deloc (semn durere vie puternica, exagerata de rece sau cald sau dulce)
pulpita cronica doare si sub anestezie, nu tare dar e neplacut (care veche care a durut candva dar a trecut durerea un an doi si acum a revenit si o simti la masticatie )
asta fiind zis in mare nu intru in detalii
Normal ca se aplica anestezie cand se umbla la nerv. pe urma nu mai simti nimic
Tu de unde stii? Pe tine in loc de anestezic te-a dat cu bere la nerv creca, la cata bere ai baut in viata, nu mai simti nimic pe lumea asta.
Iar te bagi în seamă aiurea.
Ai halucinatii de la alcool papagalule?
Latri Grivei, n-ai liniște? Ham-ham din nou? Latră până te plictisești tu, nu-i bai, coteii așa fac, latră.
Latra cand simt miros de alcool.
În cazul ăsta ia-ți o bere și ți-o leagă de zgardă. Vezi nu uita să-i dai și cep.
Da, o sa doara un pic pana iti scoate nervul. Apoi nu te va mai durea niciodata dintele respectiv.
Dezavantajul e ca dintele va fi mort, potential va slabi
Hei, eu chiar de curand mi am scos nervul la dinte. Se face obligatoriu anestezie si de durut nu doare deloc. Eu cel putin nu am simtit absolut nimic..nici in timpul interventiei, nici dupa! Bafta!
Carmen133 întreabă: