| Focutza a întrebat:

Din cate am observat, nu ma inteleg deloc cu praful. Dupa ce intru in contact cu el, incep sa stranut si imi curge nasul. Este foarte enervant sa stranut de 10 ori la rand si sa-mi suflu nasul mereu. Exista ceva leac "babesc" sau daca nu, la ce doctor sa merg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai alergie la praf.
leac babesc nu exista, poate sa mergi cu masca de protectie pe fata si sa faci curat in casa mai des, ca sa nu mai existe fir de praf.

| RobertMoon a răspuns:

Ești alergic la praf sau ai rinită alergică, tratament nu există, nu se vindeca nimeni de alergii, singura soluție e sa iei un antialergic gen Symphoral, Claritine, Aerius ca sa îți ameliorezi simptomele pe care le ai.

| WhiteLife a răspuns:

Mergi la un alergolog, s-ar putea sa iti prescrie un tratament fu antihistaminice daca e grav, sau sa-ti dea un spray pentru atunci cand ai nevoie.