| EU13Nmc a întrebat:

Salut, din cauza pandemie imi este imposibil sa ajung la un control de specialitate, asa ca o sa imi spun simptomele aici.
De cateva zile in fiecare seara am inceput sa am dureri foarte tari in zona bicepsului sub forma de intepaturi ca un fel de carcel, in orice caz am observat ca pe timp de zi durerile sunt aproape inexistente, asa mi-am dat seama ca durerile incep daca nu ma misc o perioada mai mare de timp, acum intreb care ar putea fi cauza? Si cred ca ar trebui sa precizez ca la aceeasi mana am avut clavicula fracturata iar in zona incheieturii ambele oase fracturate care au necesitat tije. Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti merge si in timpul pandemiei la consult medical de urgenta, trebuie doar sa bifezi "3" in declaratie.
Fa-ti programare intai telefonic!

| JicaContra a răspuns:

Suna serios a vas de sange care e presat intr-o anumita pozitie
cred ca te paste chirurgia
si in locul tau m-as duce, altfel poti sa ramai fara ceva (biceps, mana, etc.) care la un moment dat s-ar putea sa se necrozeze in interior si sa trebuiasca taiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fie imposibil? Mergi băiete la un consult, durează un sfert de ora dacă ești agil.