| George12356456 a întrebat:

Din ce cauza pot să mă simt ametit? Nu e o amețeală puternica, însă durează ore in sir și sunt mai puțin productiv din cauza asta. Am făcut control la glanda /inima/ rmn la cap și toți zic că nu am nimic. Voi ce credeți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate esti anemic, mananca sfecla rosie si eventual suc de sfecla si cred ca te vei simti mai ok
Si eu sufeream de anemie feripriva si eram la fel ca tine, si ficatul este foarte bun pentru anemie ai putea sa iei si niste pastile dar fara analiza nu cred ca are rost.

| Denisa0954 a răspuns:

Depinde si de ce alimentație ai si de cat de activ esti in timpul zilei, daca te odihnești cum trebuie

| acerr a răspuns:

Din lispa de vitamine si minerale, maninca o mana de spanac crud, stoarce jumate de lamaie, si dai cu fructe ..iti revii

| Usgs a răspuns:

Poate este amenie