| AlexCOOL60 a întrebat:

Salut.Din ce motiv se cauzeaza sughitul? Cum il pot opri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AdrianLovesYou a răspuns:

Bea 12 gituri mici de apa fara a trage aer. Vezi sa nu te ineci xD

| Iuliana75 a răspuns:

Ia metoclopramid!

| Azµre a răspuns:

Bei apă sau ții respirația.

| byby2356 a răspuns:

Eu am auzit ca sughitul se cauzeaza ori din cauza frigului, ori daca te sperie ceva dar nu cred ca sunt adevarate si cica poti scapa de el daca bei un pahar cu apa big grin nu stiu sigur dar eu asa am auzit. sper ca te-am ajutat. funda?

| Stalievus a răspuns:

Motivul se cauzeaza daca bei prea repede lichid cu acid, si gatul are refletul de a sucgita sa nu te ineci. Ca sa-l opresti bea cinci inchitituri de apa mici consecutive, iar apoi tine-ti respiratia 5 secunde. Sau fa BOOOOM! sa te sperii! Succes!

| AsuL_7181 a răspuns:

E din cauza diafragmei, diafragma separa cavitatea toracica de cea abdominala iar din cauza unor contractii ale acesteia apare sughitul... daca vrei ceva mai detaliat o sa pun link-ul jos :p http://www.sfatulmedicului.ro/Diverse/sughitul_5893

| enax a răspuns:

Pentru a scapa de sughit trebuie sa inspiri mult aer si sa il tii in piept.

| AdeutssaAde a răspuns:

Il creezi daca te enrvezi rau de tot sau daca esti suparat si stresat.Il poti opri cu o lingurita de zahar. Funda?puppy dog eyes

| GabiiHaș a răspuns:

Cateva picaturi de lamaie. din ce motiv? nu stiu.

| HouseHouse a răspuns:

1.Bei apa!
2.Iti ti respiratia maxim 1 minlaughing
3.Pui pe cineva sa te sperie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E provocat de sucurile acidulate pe care le bei ca nevăzutu‘. Ca să scapi de el poţi să bei apă, să îţi ţii respiraţia sau să pui mâna în apă rece.

Întrebări similare