| maria1992 a întrebat:

Din nou eulaughing A facut cineva cure cu polen, sau nu neaparat cure, dar a cunsumat cineva? la ce ajuta? Multumesc multhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adrianaadrianaadriana a răspuns:

Maria, polenul este un tonic general, e miraculos, ca orice produs apicol.Are multe beneficii si poate fi consumat simplu sau in combinatii cu miere si laptisor de matca.In general se face cura 1 luna, apoi pauza. Dar mare atentie, la unele PERSOANE, alergice la polen, poate dauna. Sfat:consulta un medic inainte!

5 răspunsuri:
| irinuk11 a răspuns:

Polenul este foarte bogat in vitamina A. El te fereste de bolile de inima, si te ajuta la prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului

Mai multe informatii aici:

http://www.bodyalchemist.ro/content/cura-cu-polen.htm

| Arthur a răspuns:

Eu am facut si a dat rezultate. Am avut probleme cu aciditatea marita din stomac. Nu puteam sa mananc ceapa, salta, sau ceva putin acrisor. Trtamentul cu polen a dat rezultate vizibile in scurta vreme.

| adrianaadrianaadriana a răspuns:

Maria, sunt eu, Adriana, ti-am raspuns si de dimineata, chiar nu stiu daca raspunsul meu a fost acceptat? Oricum noi mai vorbim, dar nu inteleg procedura site-ului, de a ma loga de fiecare data...si ne mai roaga PE NOI sa fim civilizati!

| ticandru a răspuns:

Polenul este unul dintre cele mai valoroase polivitamine naturale si de asemenea un mineralizant de exceptie. Ajuta organismul uman din toate punctele de vedere la aproape toate bolile.