''Asta e viata?'' trebuie sa tii de niste reguli doar pentru o saptamana, doua si te plangi de mila in halul asta? Cam patetic.
Mi-am scos polipii acum cativa ani si in primele 2-3 saptamani mi s-a zis sa am grija ce mananc si mi s-au dat indicatii ce ar trebui sa evit, de exemplu citricele.
In prima saptamana esti cel mai sensibil la efort fizic, dar preferabil ia-o usor in primele doua macar. Adica poti sa te plimbi si sa iti vezi de activitatile zilnice, doar nu face activitati solicitante.
Ce i s-a intamplat acelei fete nu e neaparat de sport, poti sangera si de la anumite pastile dupa operatie (precum de la Nurofen, ai grija ce medicamente iei daca ai dureri).
Indiferent de cat de usoara, sigura si comuna este o operatie mereu exista o sansa pentru complicatii, chiar si grave. Intreaba-ti doctorul de familie ce sa si ce sa nu faci si pentru cat timp.
Am avut pentru o săptămână nurofen si l am terminat fara probleme. Singura problema este ca inca scuip flegma rosiatica pe care orl-istul a spus ca in primele zile asa scuip