| DaReZon a întrebat:

Salut.
Din septembrie am cazut in patima masturbarii care nici macar nu am reusit sa scap nici acum de ea. De atunci parca nu mai retin bine cand invat si uit foarte repede, cand vorbeste cineva cu mine nu sunt atent ce imi spune. Ma simt cam prost din pricina asta. Stiu ca motivele se datoreaza acestei patimi. Acum voi incerca cu putinta sa ma opresc pana nu o voi lua razna dar ce ma fac de acum? nu mai pot sa retin cand invat si ma ingrijoreaza chestia asta. Un sfat bun va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| geop a răspuns:

Încearcă să nu mai stai mult singur. O fată e rezolvarea la această "problemă", nu să-ţi dea "o mână de ajutor", ci să fie cea care te va şine altfel ocupat. Încearcă să vorbeşti cu tine să să aflii care e motivul pentru care faci asta şi să îţi impui un autocontrol.

| geop a răspuns (pentru geop):

Mulţumesc mult pentru "premiu" şi scuze pentru greşelile din text, dar la ora 3 şi ceva nu mai vedeam nimic de oboseală.

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Renunță, gândește-te la efectele secundare cum ar fi obsesia, devierea de comportament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai da la glet. Sau daca dai da mai rar.

| Voidwithin a răspuns:

E foarte simplu...Fa-ti un program care sa te solitice 24/24 cu tot cu dormit lol, exemple: lucreza in plus la scoala/liceu/facultate/servici etc practica un sport du-te la sala, joaca fotball, tenis, handball astfel incat sa ramai cu putin timp liber...

| marcous a răspuns:

Nu masturbarea este motivul, ci stresul.

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Iao usor si nu sta numai cu gandu la masturbare, cautati o prietena straight face