anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Doar m am pieptanat si deja mi au cazut 50-60 de fire de par. apoi cand mi am pus o masca mi au mai cazut vreo 80..si este abia ora 12. plus ca am matreata si nu stiu de ce. dar nu am atat de multa ca sa ma manance capul atat de tare. am parul lung pana la omoplat. ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EllaBååå a răspuns:

Normal pe zi trebuie sa cada in jur de 300 de fire deci nu te speria. (si mie imi cade la fel de mult)...matreata o poti face doar de la sampon.
daca folosesti mai multe tipuri de sapoane sfatul meu erate sa te rezumi la unul... pentru ca daca folosesti mai multe( adica la spalari diferite alt tip de sampon)parul tau se va strica. asa ca foloseste doar unul. cele mai bune sunt cele de la gerovital si le gasesti in farmaciile naturiste si char si in cele normale.
nu te speria si incearca sa te piepteni decat de 2-3 ori pe zi pentru cxa si atunci cand tregi de firul de par acesta fiind sensibil cedeaza.
Sper ca te-am ajutat!

| anonim_4396 explică (pentru EllaBååå):

Da, mc. Toata lumea m a sfatuit sa mi iau un produs de la gerovital. abia astept sa l incerc.
unii zic ca ti cad 100 de fire de par pe zi, alti 300. big grin

| EllaBååå a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde de structura capilarabig grin. eu am citit de 300 acum na!