Bună!
Dacă vrei să "experimentezi" pe propria-ţi piele şi să vezi dacă acel medic a avut dreptate, poţi să ÎNCERCI!
Oricum, eu NU te sfătuiesc să faci o pauză mai mică de 3 luni!
Aşa cum a spus şi @Brigaela, nici eu NU am auzit de un astfel de mod de administrare
AC se administrează cel puţin 6 luni consecutive ( dar, în general, se administrează timp de 9 luni ), iar pauza TREBUIE să fie de MINIM 3 luni!
Dacă "încerci" să faci cum a zis acel medic, ai 80-90 % şanse să te alegi cu DEREGLĂRI hormonale ( şi, implicit, cu dereglări menstruale )!
Dacă vrei, poţi să consulţi un alt ginecolog din localitatea de domiciliu pentru o altă părere...
Toate cele bune.
Ia-le cum ti le-a prescris medicul daca le iei trei luni si o luna pauza ai 3 luni pe an pauza daca ai fi avut o perioada mai mare 7-8 luni continuu ar fi trebuit o auza mai lunga dar la 3 luni nu e problema
Dac doctoral a spus asa trebuie sa fie, el stie mai bine ca noi, eu stiu ca pauza de care ai spus tu cu 3 luni se face minim daca le-ai luat timp de 1 an
Daca medicul ti a recomandat asa atunci ar trebui sa asculti de el. El ar trebui sa stie cel mai bine de aceea e medic.
Draga mea, si eu am folosit aceste medicamente, iar varianta oficiala si adevarata e ca la 3 luni este nevoie de 1 luna pauza, asa cum ti-a spus medicul.
Daca pe prospectul medicamentului asa scrie n-ar fi rau sa mai ai si alta parare decat a medicului la care ai mers.
Mai mergi la o consultatie ginecologica, nu am auzit niciodata de modul asta de administrare.