| ds27 a întrebat:

Salut. Doresc sa dau admitere la o scoala de maistrii militari si subofiteri. Am o dilema : am papilioame si cateva santuri pe capul penisului adica hpv asimptomatic care se elimina in timp. Dar pana la momentul examinarii medicale sunt sanse mici sa se diminueze. In barem nu am vazut nimic legat de asta. Imi puteti spune daca exista riscul sa fiu declarat inapt? Sunt disperat, iar de la cine am cerut pareri nu am primit ceva concret. La proba medicala doctorul pune fiecare candidat sa decaloteze penisul si asa va vedea. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ce ai fumat bre?

| Violleta2022 a răspuns:

Exista pe fisa medicala la nr.8 examen medical al DERMATOLOGIE_VENEROLOGIE, asadar vei fi dezbracat si verificat.
Recomand sa mergi de urgenta la un cabinet medical Dermato-venerice tocmai pentru a face analize si tratament adecvat ca sa sa dispara papiloamele si sa fi declarat APT din punct de vedere medical.

https://lege5.ro/......structiuni
https://lege5.ro/GetImage?id=199079

HPV-ul nu se elimina din corp, doar dispare temporar dar reapare imediat, cand sistemul tau imunitar este compromis de o infectie sau boala, deoarece virusul ramane inactiv in corpul tau dar se poate reactiva oricand. In orice caz, tu vei fi toata viata contagios si vei transmite acele tulpini de HPV cu care esti contaminat.

Medicina evolueaza si cine stie, poate ca la ora asta exista tratament care sa te ajute, de aceea este important sa ajungi la un medic bun si sa-ti rezolvi problema iar pe viitor, sexul sa-l faci numai cu prezervativ fiindca o alta boala BTS poate sa-ti compromita sanatatea.