| RaresA a întrebat:

Salut, doresc si eu sa imi ziceti care stiti, s-au care ati incercat medicamentul anti-acneeic, Roaccutane, v-a dat vreun efect, de exemplu daca ai acnee in zona fetei? in cam cate saptamani ati observat ca Roaccutane a dat randament? Eu iau Roaccutane deja de 1 saptamana. nu s-a intamplat deocamdata nimic... prospectul l-am citit. are multe reactii adversese stiu happy trece acneea(cosurile) sau nu? mersiwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| giulia_9159 a răspuns:

Buna Raresh! Si eu am luat acest medicament... o cura cu Roacucutane tine 6 luni.Medicul mi-a recomandat sa iau 1 an de zile, din pacate nu am luat decat 8 luni pentru ca ma simteam rau...in fine sa revin la intrebarea ta, DA da randament dar trebuie sa te tii de el. rezultatele nu apar imediat.Ai rabdare si totul se va rezolva! Multa bafta!

2 răspunsuri:
| Demoiselle a răspuns:

Eu nu am incercat Roaccutane, nici macar nu am auzit de el.
Pot sa iti spun insa ca Zineryt e f f f bun si mie mi-a rezolvat problema in aprox 2 saptamani de folosire in mod regulat.

| Goofy77 a răspuns:

Este bun dar da rezultate in timp nu imediata Zyneritul este bun si el