Lasa-mi fb lui in privat, vorbesc eu cu el și o să văd ce pot rezolva, mă pricep la psihologie.
Trebuie sa mergeti la politie si sa raportati.Iar fratele tau sa mearga la un psiholog.
Daca povestea asta e intr-adevar adevarata (desi pare putin cusuta cu ata alba) atunci trebuie neaparat sa mearga la un psiholog. Ce i s-a intamplat lui e destul de grav. Ma mir ca parintii nu l-au trimis deja la psiholog. De aia mi se pare neadevarata povestea asta. Orice parinte si-ar duce copilul la un psiholog dupa o astfel de intamplare. In special daca fratele tau chiar e in starea asta.
In primul rand, imi pare rau pentru fratele tau.
Tu si parintii trebuie sa il ajutati. Nu il lasati sa stea singur si nu il lasati sa se gandeasca la ce a fost si cel mai important nu treceti prin locul unde a avut loc intamplarea, nu pomeniti numele violatorilor. TOATE ACESTEA II TREZESC AMINTIRI!
Fiind la o varsta fragede, e cam greu pentru el. Vocile pe care le aude sunt din acel moment teribil. Trece printr-o trauma. Sustine-l!
În primul rand te duci la poliţie pentru a depune o plângere împotriva acelor agresori care merită să stea după gratii ani grei de puşcărie şi să fie şi ei violaţi şi bătuţi cu bestialitate. Nu sunt rău dar pentru aceste acte care le fac alţii aşa merită şi ei.
În al doilea rând trebuie să te duci cu el la un psiholog foarte bun şi sigur va scăpa de această traumă.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa il ajutam sa-i fie mai bine.
Poate primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul sau de discutii sau poate fi prietenul sau atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care se confrunta reprezinta subiecte delicate si s-ar putea simti in largul sau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmita mesajul la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!