anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Dragi prieteni, am si eu nelămurire, iubita mea are anemie, lipsa de fier si vreau sa stiu daca mănâncă dulciuri sa nu o afecteze, gen sa aiba stari de greata sau sa o doara burta sau sa lesine de la asa ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mi25 a răspuns:

Dintre legume, spanacul are cea mai mare cantitate de fier.

| Caro34 a răspuns:

Daca tu si iubita ta ati fost cuminti, atunci anemia o putem trata, daca stim sigur ca este anemie rezultata din analize medicale si nu din ce noi simtim! Daca este diagnosticata, atunci: de 4 ori pe saptamana ficat de pasare cu salata verde, sucuri de: coacaze, mure, afine diluate cu apa si zilnic baute! Dulciurile mai putine, ar putea fi inlocuite cu aceste sucuri luate de la plafare! Dupa 2 luni din acest tratament trebuie sa se vada o mica schimbare. Daca aceasta mica schimbare nu-i vizibila, atunci trebuie continuat cel putin 6 luni fiindca asimilarea e greoaie si necesita timp! In rest, alimente crude, proaspete, verzi, plimbare in aer curat, somn si relaxare! Numai bine!

| Tudy000 a răspuns:

Dulcurile au treaba cu glicemia nu cu fierul dar ii si trebuie o dieta bogata in fier daca nu i-a spus cineva pana acum, de ex ficatul de pui are mult fier si sunt si legume bogate in fier, plus pastile naturiste.