| Andreea0109 a întrebat:

Salut,dragii mei! De 2 seri ma tot dau cu Mask Gel si vreau sa va spun ca am inceput sa am usturimi ingrozitoare la orice solutie,orice sapun, orice dau pe ten. Mi se decojeste fata rau si se face rosie.
Ce sa fac? De ce ma ustura? E prea puternic? Ce sa fac sa nu mai fiu rosie si sa nu ma usture?
Mentionez ca am probleme cu acneea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristianCRS a răspuns:

Nu sunt doctor nici vreun expert dar daca dupa doar 2 seri ai,,usturimi ingrozitoare '',este cat se poate de logic,nu mai folosi asa ceva, nu e normal sa ai asemenea simptome! Reprofileaza-te pe alte produse, sau mai sigur mergi la un dermatolog, o solutie ieftina si care a dat multe rezultate pentru multe persoane este pur si simplu crema cu extract de galbenele cat mai simpla, doar vaselina si extract de galbene.

| gelu1970 a răspuns:

Si de ce naiba continui sa iti aplici acea masca?

| untu a răspuns:

Este de fapt ca ai o reactie alergica, asa ca ai face bine sa mergi la un medic dermatolog si la un medic alergolog pentru consultatii si creme-medicamente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau să adaug la primul răspuns că pe mine m-a ajutat gelul de aloe vera. Am tăiat frunza și am masat în piele gelul care ieșea din ea. Poți încerca, să sperăm că te ajută și pe tine.