Si eu am astm dezvoltat pe sistem nervos, un remediu care sa incheie problema nu am gasit. Mie cel puti mi se umfla si pleoapele cu aproximativ juma de ora inainte. Eu tin tot timpul sprayul la mine si evit sa ma enervez sau sa ma implic emotional, intre timp am devenit un tip mai rautacios pentru a evita sa ma supar eu pe ceva, prefer sa se supere altcineva si sa ii treaca decat sa ma stresez eu si sa ma concentrez sa reusesc sa respir. Iar cel putin astmul pe baza nervoasa nu poate fi tratat, nu e o reactie alergica la ceva ce poate fi controlat(polen, praf). Deci ajuta-l sa isi schimbe atitudinea, deoarece suntem multi cu boala asta si nu trebuie facut mare tam tam. Bafta!
Multumesc frumos pentru raspuns. iti doresc si tie sanatate si multa putere sa treci peste orice problema. diferenta este ca el nu poate sa treaca fara ajutor specializat peste problemele lui, pentru ca atunci cand sunt probleme in familie, nu poti sa intorci spatele si sa pleci sa iti schimbi viata in mai bine doar pentru tine! poate un doctor vede mesajul meu si ma poate ajuta....numai bine!