| Tania2006 a întrebat:

Salut dragilor,am o intrebare, daca consum de dimineata 300 de calorii ma ingras repede? Am mancat niste cereale cu lapte,in dimineata asta, si am citit pe net ca au 300 si ceva de calorii, si pe punga scriu ca au 112 calorii,nu stiu ce sa zic, ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce mergeti la scoala? daca nu aveti habar ce e metabolismul, rata lui etc. tu ai o rata de arderi grasimi te ingrasi cand manci mai mult decat consumi simplu

| HadesSs a răspuns:

Alege cerealele integrale, nu cu ciocolata sau alte porcarii.
50 g de fulgi de ovaz cu 100 ml de lapte (sau iaurt grecesc) + fructe adaugate de tine (banana, fructe de padure, afine, etc), aceasta e combinatie de mic dejun ideal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate 112 calorii au numai cerealele, nu laptele ( laptele la vreo 100 ml aproape ca 100 calorii are).
Nu, nu te ingrasi de la 300 calorii, deloc, micul dejun trebuie sa aibă maxim 500 calorii pentru a avea energie.
Dar ai grija sa nu fi fost cereale cu ciocolata sau dulci. Fulgii de porumb merg foarte bine

| Socke a răspuns:

Depinde de cereale(unele au la 100grame 450kcal, altele 280kcal). 112kcal sunt cate ar trebui sa mananci(portia, adica 30grame de obicei). Dar oricum nu te ingrasi, ai grija ce mananci restul zilei.

| Venusgirl a răspuns:

Un om normal consuma zilnic cam 2000 de calorii, astfel 300 e destul de ok