| arianaarya a întrebat:

~♥~ Salut dragilor! Am o mica mai mare problema laughing.....Acum ceva vreme am fost taiata la mana stanga langa vena.Rana aproape se vindecase iar ieri m.am ranit din nou in acelasi loc din greseala.A curs destul de mult sange dar apoi s-a oprit si nu a mai curs.Acum vreo 5-10 min a inceput sa curga din nou si sa ma doara vena. Nu stiu ce sa fac iar la doctor nu ma pot duce deoarece nu vreau sa afle parintii ca sunt ranita.Ar trebui sa ma ingrijorez? sad se poate sa patesc ceva grav? Ce pot face sa nu ma mai doara vena?
~♥~ Multumesc anticipat pentru raspunsuri tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Nu este bine sa te lovesti de doua ori in acelasi loc si conteaza cat de mare este rana sau totodata daca ti s-a invinetit in jurul ei. Daca ti s-a invinetit nu este bine si du-te la medic. Daca nu ti s-a invinetit si tot te doare, fa o crema cu sapun seara si aplic-o pe locul respectiv si las-o peste noapte ca sa retraga din sangele coagulat. Este normal sa te doara pentru ca ai sange coagulat acolo care trebuie sa circule, prin alifie masaj usor, sau cu sapun se va retrage.
Succes si multa sanatate,

| raducu1205 a răspuns:

Ar fii bine ca sa-ti pui in zona in care te-ai taiat un plasture. Nu ai de ce sa iti faci griji o sa iti treaca. Numai bine!

| BellaVedeta a răspuns:

In primul rand, eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai.Dar, daca, iti e frica sau nu vrei, te inteleg!
Pune-ti un plasture, nu-l tine prea mult (aprox. 3 ore).
Dupa aia, du-te la baie si da-ti cu apa mai calduta, ca sa nu te mai doara asa de mult.
Asteapta vreo o saptamana ca o sa-ti treaca.
Nu-ti face griji!