anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, dupa ce mananc mancare gatita, in special mancaruri prajite sau cu ulei, ma ia o oboseala ciudata, ameteala si uneori ma doare capul. Este posibil sa fie de la fiere? Totusi, mi-am facut analize de sange si a iesit totul normal, am facut ecografie la medicul internist, totul a iesit bine de asemenea. Banuiesc fierea deoarece tata avea cam aceleasi simptome si medicii nu ii gaseau nimic, pana intr-o zi cand i s-a descoperit ca avea canalul fierii ingust. Mentionez ca am 19 ani, nu am dureri in partea dreapta, nici greata, nici gust amar. Simptomele apar in special daca fac efort dupa masa. De exemplu intr-o zi am mancat o shaorma la mall si m-am intors acasa pe jos si simteam ca nu mai pot merge de oboseala. Daca a-ti trecut prin asa ceva sau imi puteti da niste sfaturi va rog sa ma ajutati. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu sunt recomandate prăjelile sub nicio formă. Cel mai bine ar fi să mergi la medic căci probabil ai o afecțiune.

| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa mergi la doctor si sa eviti prajelile. Eventual poti lua niste pastile pentru fiere, ceva naturist, gen anghinare. Daca amelioreaza simptomele, atunci stii de la ce este.