| XatomisX a întrebat:

Salut dupa dus am vrut sa adun toate firele care mi-au cazut si am ajuns la 28 de fire de par parul este de 15cm au cazut multe? sau e ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

28 de fire, esti bine pe langa mine, mie imi cad cel putin dublu, si am atat de mult par in cap, uneori ma si intreb cum oare inca mai am par, oricum du-te la farmacie si cere un sampon si o masca de par anti-cadere.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Hmmmm destul de multisoare
mie imi cade maxim 8-10 si am parul foarte lung
si avand in vedere ca 15 cm e destul de lung eu zic ca nu e tocmai ok.
Du-te la farmacie si cere o masca de par anti-cadere a parului sau poti face un tratament acasa dar nu toate au efect

| DushulRece a răspuns:

La mai mult de 100 e problema, si doar daca nu se regenereaza, va dati seama, cel care intreaba nu are mai mult de 14 ani, asa ca nu are de ce sa se ingrijoreze

| xPurrffecttx a răspuns:

Hellăuu love strucklove struck.

Nu, nu au căzut așa de multe e ok happy.

Dar dacă vreii să nu îți mai cadă părul este șampon special la farmacie nu costă mult kiss. Sau poți folosii ulei de ricin love strucklove struck. Este foarte bun happy.

Baftă love strucklove struck!

Pa, pa kiss

Fundă puppy dog eyespuppy dog eyes? te rog love strucklove struck.

| Florin02 a răspuns:

Ce varsta ai? ar putea fi o problema... dar incearca sa folosesti un sampon mai bun si poate un balsam de par... bafta!

| XatomisX explică (pentru Florin02):

Tu esti baiat cu parul scurt nu stii laughing

| saranastasie a răspuns:

De regua ar trebui ZILNIC sa iti cada circa 20 de fire.
Medicii spun ca daca iti cad mai mult de 50 pe zi, atunci ar trebui sa te ingrijorezi.
Asadar, stai calma ca esti OK.

| XatomisX explică (pentru saranastasie):

Sunt baiat dc toti cred ca sunt fatarolling on the floor) ce baietii nu pot avea parul lung laughing pai 20 cad la dus ca asa normal nu cad nici 5 6