Poate sa-ti explice medicul, deci mergi inapoi si pune toate intrebarile pe care le-ai formulat aici, pe forum!
Din pacate, pe TPU NU exista medici!
Sunt in a 4-a saptamana in care tusesc, si la fel, a inceput cu o raceala.
Deoarece am facut si temperatura, am presupus ca am puroi la amigdale (nu le am scoase si mai am uneori probleme, dar rar).
Am primit antibiotic de la medic, dupa 7 zile nici o schimbare, decat ca nu am mai facut temperatura.
Am incercat 4 siropuri de tuse, BronchoStopp (extract de ridiche + altele), Biseptol (sirop din Romania cu albastru de metil, miere si plante), nimic.
Mi-am facut decoct de nuci de cel putin 10 ori, sau decoct cu nuci+ceapa intreaga si cimbru.
Plus tone de ceai foarte cald, cu lamaie si miere.
Am luat si ACC Akut.
Nu m-a ajutat foarte mult.
De 2 zile am taiat marunt 2 cepe mai mici, am pus totul intr-un borcan de 435g, am curatat si maruntit o bucata de ghimbir cat un deget mai mare si am completat cu sucul unei lamai mari stoarse, plus 6-7 linguri zdravene de miere, si putina apa (vreo 30ml).
Lasi la macerat in borcanul cu capac minim 24 ore, sau de preferat 2 zile. Il scuturi/amesteci de 2 ori pe zi.
Dupa care consumi sucul sau tot continutul in decurs de 3zile, regulat (tot la 4 ore de ex cateva lingurite).
Nu inteleg cum e posibil, dar dupa 2 zile simt ca m-a ajutat maglavaisul asta mai mult decat au facut-o siropurile si pastilele.
Incepe sa se rupa in sfarsit.
Daca ai tratament, nu trebuie sa renunti la el.
Bună,
Încearcă un sirop homemade...nuci sparte puțin, ceapa întreaga cu foi cu tot și miere...
Mai este siropul din muguri de pin.
Sănătate,