| Vali215 a întrebat:

Salut! E a 4 a zi la rand de când tot fac diaree apoasa (și mă duc foarte des la baie). Am slăbit foarte mult în aceste 4 zile și încep să mă simt foarte slăbit.
Am luat furazolidon, smecta etc și nu își fac efectul. Voi ce ați făcut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Bună! Cred că am fost clară: du-te la medic fiindcă pierzi electroliți și te deshidratezi! Dacă diareea nu cedează și nu poți mânca, analizele sunt rele și te opresc în spital. Prețuiește-te! Numai bine!

| Vali215 explică (pentru Caro34):

Am fost și mi-au băgat o perfuzie, atât. Și nu ma simt cu mult mai bine. Mulțumesc pentru răspuns!

| eve2707 a răspuns:

Ai luat recent antibiotic? Ai si alte simptome? Daca da, mergi la medic ca e posibil sa ai o bacterie sau virus stomacal.
Intre timp, tine regim: orez fiert, oua fierte, paine prajita, covrigei(sarati!), pui fiert, mere coapte, cate 1 banana/zi, mult ceai de menta(!)...Mananca sarat, evita dulciurile si ce e acid, si bea mult ceai de menta si apa. Poti sa iei si probiotice gen linex.

| Vali215 explică (pentru eve2707):

Asta am și făcut, din câte am înțeles nu se scapă așa de ușor de acest virus. Mulțumesc!

| Caro34 a răspuns (pentru Vali215):

Bună! Ce virus ți-a zis că ai? Ai primit antibiotic? Numai bine!

Mi-au trecut pe foaie toxiinfecție alimentara, dar am auzit de la toată lumea ca e un virus care se transmite chiar și prin mancare.
Din câte am văzut pe net se numește norovirus. Și da, am primit antibiotic, Normix se numește.

| Caro34 a răspuns (pentru Vali215):

Ia antibioticul indicat, apoi te vei simți mult mai bine. Nu mai citi prostii pe net. Ai grijă de tine! Hidratează-te bine, odihnește-te ca să mai prinzi putere și multă hrană uscată. Numai bine!

Ok, mulțumesc frumos!

| Rezolvatorullumii a răspuns:

Ai incercat sa iei 2 pumni de orez? Si dupa sa iti bagi un deget in partea dorsala si sa fugi prin camera ca se sperie diareea si te lasa in pace.