| Meeeeetry a întrebat:

Salut,e buna oare untura de porc pentru cosuri ?Dau fundita pentru un raspuns bun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Felix65 a răspuns:

Cosurile au ca suport un ten gras, daca mai dai si cu untura...Colegele mele foloseau crema numita Cutaden,o aplicau pe cos si acesta se usca, dar trebuie vazute cauzele interne.De ce faci cosuri? Eu zic sa intrebi si med de familie,pana atunci mananca sanatos(fara grasimi,afumaturi,bea multa apa, ceai supa.) stai in aer curat, spala fata in perioada in care ai cosuri cu apa si sapun (ca sa degresezi si sa dezinfectezi tenul ).Sa scapi cat mai repede!

| omy_9418 a răspuns:

Nuuu, doamne, nu incerca ca nu te ajuta sunt creme in orce kauflnd din Romania care au samburi de caise si sunt in jur de 10 lei

| kitty25 a răspuns:

Doamne fereste! Remediile astea populare (dupa ureche), pot sa-ti faca mai mult rau decat bine. Cauta in farmacii, sunt multe produse dermatocosmetice pentru cosuri. Eu, pe langa o igiena stricta a tenului, am folosit cu succes acest gel: http://www.sanafarm.ro/......-5214.html

| Infern a răspuns:

Normal ca nu. Cum ti-a mai venit si ideea asta? Eu cand am cosuri folosesc zineryt. Este foarte bun, se gaseste la farmacie si nu cred ca e atat de scump.