| Dianka_4924 a întrebat:

E cam nasoala intrebarea mea, dar totusi o v-oi scrii aici ca sa vad parerile voastre.Am avut aseara relatii cu prietenul meu, dupa ce am venit acasa, ma durea "acolo"si am observat ca e ...umflatsadsadsadNu am mai patit asa pina acum, nu stie nimeni ce e asta? Si daca va trece repede? Nici nu pot merge normalbig grinsi nici imbracasadAjutati-ma please(Fundita=*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Depinde. Daca nu ai avut de mult timp relatii, probabil muschii vaginali sau incordat si cind acum iai fortat, ei au trebuit sa se dilate. Ceea ce n-au facut de ceva vreme.Nu e nimic grav. E ceva destul de normal si prin urmare biologic.Eu na am avut relatii niciodata.nu stiu cum e, dar medicina o studiez si te asigur ca e in regula. Fa niste bai cu apa calda, stai in apa cu sare de mare.succese.

3 răspunsuri:
| ALEXme_4367 a răspuns:

Du-te la ginecolog ar putea fi ceva nasol

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fii facut alergie la prezervativ sau lubrifiant. Pune-ti comprese cu apa rece si daca nu trece complet pana luni dimineata, du-te la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seamana mai degraba a alergie la prezervativ(daca ati folosit). Daca nu, inseamna ca delicatetea i-a lipsit prietenului tau. Poate sexul a fost prea dur si e normal ca vulva sa fie umflata dupa.Mai cu tact si gentilete data viitoare.