| MihailDobrea53 a întrebat:

Salut, e normal sa nu imi stea penisul decalotat? Fimoza nu am 100%, nu ma doare cand il decalotez, nu trebuie sa il fortez nu nimic, doar ca nu sta decalotat, tin sa mentionez ca am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Brizbriz a răspuns:

Da, e normal, chiar ar trebui sa iti faci griji daca ar sta decalotat, pentru ca inseamna ca ai preputul prea scurt

8 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Nu e nici o problema. E normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica nu sta? Cand te masturbezi umbla pielea aia sus jos lin si normal? Sau gatuie capul? Fimoza de ultim grad inseamna ca nu poti decalota deloc penisul, insa celelalte grade mai usoare inseamna altceva. Daca l poti decalota in erectie, dar e incomod sa il tii asa, tot fimoza e.

| MihailDobrea53 explică (pentru anonim_4396):

Lin si normal, si nu e incomod sa il tin asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MihailDobrea53):

Pai care e problema ta atunci?

| Aditu94 a răspuns:

Daca nu e in stare de erectie, ce ai vrea?

| MihailDobrea53 explică (pentru Aditu94):

Nici cand e in erectie nu sta.

| Aditu94 a răspuns (pentru MihailDobrea53):

De ce te stresezi cu chestia asta? las-o asa cum e, dar daca chiar vrei sa rezolvi o problema, mergi la doctor si expune situatia, dansii sunt mult mai in tema decat parerile celor de pe TPU

| Acidburn1 a răspuns:

Nu ai nici o problema. stai linistit esti sanatos.