| pulx a întrebat:

E o intrebare mai ciudata laughing. Chestiile alea de se iau pentru marirea penisului au efect sau diferite metode. Eu nu cred in asa ceva, doar in metode chirurgicale. Su nu, nu ma plang ca o am eu prea mica sau cine stie ce insinueaza unii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu cred in pastile miracol 'penis ca de cal ". nici in operatii nu cred. penisul e precum laba piciorului. La unii mai mare, la atii mai mica. Nu poti merge la chirurg sa-i spui ca vrei laba de elefant. Asa si cu penisul.

| NameHarris a răspuns:

Nu au nici un efecthappySunt niste prosti pentru prosti care cred ca isi pot mari penisul

| Panzer1945 a răspuns:

Singura metoda, la ora asta, este prin operatie. Problema este ca pot aparea numeroase complicatii. Deci, raspunsul la intrebarea ta, este NU.