Buna.Vei supravietui.Nu degeaba corpul nostru detine ceea ce se numeste sistem imunitar.Ca fapt divers, telefonul pe care il atingem zilnic, noi toti, e mai mizerabil decat o toaleta publica, conform studiilor.Si totusi n-a murit nimeni din cauza asta. Daca respecti niste reguli simple de igiena, totul e ok.Stai linistita.
Probabil apa cu urina, dar stai liniștit, daca te-ai spălat pe mâini e perfect ok.
Nu ai de ce sa îți faci griji
Putin probabil, dar nu imposibil. Oricum stresul nu ajuta. Monitorizeaza-ti pasiv starea. Daca in cazul putin probabil ajungi sa ai simptome si ajungi la spitalul de boli infecțioase, sa menționezi incidentul. Dar, cum ziceam, e foarte improbabil sa iei ceva.
Mi-a sarit doar pe haine si pe maini, nici nu m-am atins cu mana in zona gurii pana nu m-am spalat pe maini
Cum ziceam, e improbabil sa iei ceva, așa că e ok sa fii optimist. Multa sănătate
Eu sincer cred ca nu mai ai mult de trăit, așa i s-a intmaplat și verișoarei mele de la Vaslui și in 7 zile lucrătoare s-a dus. Îmi pare rau pentru tine…