| minix20 a întrebat:

Salut, eram in baia de la tren si cand am tras apa, era jetul mare rau ala care spala wcul, a sarit pe haine si cred ca putin pe mana, m-am schimbat de haine, m-am spalat pe maini, e ceva riscant? E apa sau urina? Help me pls

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Vei supravietui.Nu degeaba corpul nostru detine ceea ce se numeste sistem imunitar.Ca fapt divers, telefonul pe care il atingem zilnic, noi toti, e mai mizerabil decat o toaleta publica, conform studiilor.Si totusi n-a murit nimeni din cauza asta. laughing Daca respecti niste reguli simple de igiena, totul e ok.Stai linistita.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, o să mori.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil apa cu urina, dar stai liniștit, daca te-ai spălat pe mâini e perfect ok.
Nu ai de ce sa îți faci grijibig grin

| carevaescu a răspuns:

Putin probabil, dar nu imposibil. Oricum stresul nu ajuta. Monitorizeaza-ti pasiv starea. Daca in cazul putin probabil ajungi sa ai simptome si ajungi la spitalul de boli infecțioase, sa menționezi incidentul. Dar, cum ziceam, e foarte improbabil sa iei ceva.

| minix20 explică (pentru carevaescu):

Mi-a sarit doar pe haine si pe maini, nici nu m-am atins cu mana in zona gurii pana nu m-am spalat pe maini

| carevaescu a răspuns (pentru minix20):

Cum ziceam, e improbabil sa iei ceva, așa că e ok sa fii optimist. Multa sănătate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar încearcă sa fi mai atent!

| elenafitosica a răspuns:

Eu sincer cred ca nu mai ai mult de trăit, așa i s-a intmaplat și verișoarei mele de la Vaslui și in 7 zile lucrătoare s-a dus. Îmi pare rau pentru tine…