| Siscanu12 a întrebat:

eri am mincat de toate de pasti si mi s-a facut greata dar nu pot vomita. Am un scaun subtire si ma duc des la toaleta si MA doare tare burta am baut ceai de toate felurile si de diabet fiindca awm diabet de tip 1 ce pot face ca sa-mi treaca va rog urgent ca imi vine sa mor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caty2000 a răspuns:

Asteapta. Zilele urmatoare stai doar pe ceaiuri si lucruri fierte, fara cruditati. Succes!

| Siscanu12 explică (pentru Caty2000):

Merci de sfat am facut ceai spus tu si astazi ma simt ok

5 răspunsuri:
| JustM3JustABoy a răspuns:

Aiurea rau! Trebuia sa te gandesti inainte sa mananci atat de mult, pentru ca nu e de glumit. Si decat sa stai sa pui intrebari pe TPU mai bine du-te la doctor frate!

| Siscanu12 explică (pentru JustM3JustABoy):

Sunt la tara la bunici si nau medic

| JustM3JustABoy a răspuns (pentru Siscanu12):

Cheama SMURD-ul frate, nu o sa se ia de tine daca nu e ceva grav, sa stii. In momentele astea ti se slabeste sistemul imunitar foarte mult si trebuie sa fii tinut sub supraveghere, sa fii ferit de alte boli. Bafta multa!

| GhiolbanAurel a răspuns:

Suna la salvare/du-te la spital si roaga-te sa nu fi dat de dracu...