Poi.eu m`am culcat q foarte mult efort la 11 si m`am trezit la 3 dimineata.:llsi de atunci numai pot dormi. Dar m`am hotarat numai dorm si o sa fiu extenuata iar diseara o sa ma culc pe la 9 - 10
dupa 5 nu vine 4. daca te culci la 5 dimineata si dai timpul inapoi si te trezesti la 4
Nu te culca toata noaptea respectiva si a doua zi mananca putin si alearga mult sau fa multe activitati obositoare in continuu ( ex: fotbal, dans, inot, basket, aerobic, etc.) Sie eu patesc asa vara, dar asa vreau eu sa ma culc la 3-4 si sa ma trezesc la 12 Sper ca ti-am fost de ajutor; ceaiuri, somniferee sau alte droguri nu-ti recomand, facand ce ti-am spus mai sus, a doua zi iti va veni somnul de la 10 - 11 si te vei trezi mult mai de dimineata si asttfel programul tau ti se va regla. Exact rin aceasta [problema am trecut si eu, ti-am spus ca vara ma culcam tot la 3-4 si ma trezeam la 11-12, ei bine, cand a inceput scoala, in ultima zi de vacanta m*am culcat la 4 si ceva dimineata si a doua zi, cand am avut scoala m-am trezit la 7 jumate si astfel mi-am reglat somnul, in urnmatoarea seara m-am pus in pat la 11 si am adormit si la 7 jumatemm-am trezit, sper ca ti-am fost de folos, FUNDA? :*
raspunsul e simplu. trezeste-te maine la 9, chiar daca iti e somn. vei vedea ca seara nu te vei mai culca la 5... cel mult 11-12. Eu asa fac