| emilianxx a întrebat:

Este bine ca am mancat astazi ( si am baut ) :
Dimineata: O doza de suc Coca Cola Fara zahar.
Apoi am mancat o mica tabletica kinder pentru copii.
Apoi acasa am mancat o punga mare de chipsuri cu sare si am baut 2 pahare de pepsi lemon.
Am atins limita de caloriibig grin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jazzberry12 a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi nu e in regula ce faci. Ca si pentru slabit, exista si regimuri pentru ingrasare. Daca mananci in felul acesta da, te vei ingrasa dar nu intr-un mod sanatos. Adica grasimile acumulate sunt grasimi nu tocmai bune pentru organism.
coca cola 100 gr: 42 kcal, ciocolata kinder are in jur de 300 cred, punga mare de cipsuri are vreo 500 kcal si pepsi-ul are cam ca coca-cola.
Daca vrei sa slabesti si vrei sa adopti o dieta hipocalorica nu e recomandat sa mananci asa ceva. Grasimile si caloriile sunt goale, fara vitamine si fara beneficii pentru organism, si da, chiar daca nu ai atins limita de calorii, te ingrasi.

Răspuns utilizator avertizat
| Jazzberry12 a răspuns (pentru emilianxx):

Atunci nu procedezi deloc ok. Incearca sa mananci light, dar nu exagera. Mananca mancaruri hranitoare dar fara grasimi ''goale''. Axeaza-te pe vitamine si incearca sa ai un stil de viata activ. Sper ca ti-am fost de folos.

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai mancat numai porcarii, iarta-ma ca iti spun.Nu stiu ce limite vrei tu sa atingi cu carbohidrati( chipsurile) si zahar, acestea nu au valoare nutritionala, neaducand nici un beneficiu organismului tau, dimpotriva.

| MCRgurl a răspuns:

1)bine nu e ca ai facut asta, dar nici rau nu e.2)altii mananca peste cat ai mancat tu.
3)pe viitor ia mic dejun, bea o cola fara zahar de abia dupa 30 de min de la masa apoi o kinder. ceaules laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continua asa pana crapi!

| ederaionela a răspuns:

Nu sunt unii care mananca si mai multe calorii... fundita?big grin

| Sirimus a răspuns:

Astea se consuma dupa o masa normala sa inainte de una...

Întrebări similare