Eu am bagat 5 zile cu ficat de pui, am scapat de toate, plus lamaie ca se poate retine tot fierul
Doar dacă medicul ți-a spus că ai lipsă de calciu poți spune că ai o astfel de lipsă. Și da, orice lipsă de vitamine și minerale duce întotdeauna la stări de rău. Nu știu exact cum se manifestă fiecare din aceste lipsuri. Știu doar că trebuie să avem un stil de viață sănătos pentru a ne menține acel echilibru. Adică trebuie să ținem cont și de alimentație, și de odihnă, și de mișcare, și de starea noastră psihică.
Noi suntem un întreg: minte, trup și suflet, și trebuie să ne dezvoltăm armonios pe toate aceste părți.
Stările de rău pot fi și de la lipsuri de vitamine, dar pot fi și de stres sau alte stări psihice negative cum ar fi depresia și altele (cum spune și Biblia: "Un duh mâhnit usucă oasele").
Semințele de susan râșnite sunt cele mai bogate alimente în calciu. În fiecare dimineață puneți în cereale o lingură de astfel de semințe râșnite. Adaugă lângă ea tot o astfel de lingură de semințe de in (râșnite).
O ciorbă bogată în frunze de țelină (numai frunze, și spălate dar nu și opărite) asigură necesarul de magneziu pentru multe zile. Magneziul este responsabil cu sănătatea articulațiilor, și oasele nu vor mai trosni.
Recomand cartea "Sănătate prin alimentație": https://www.viatasisanatate.ro/sanatate-prin-alimentatie
Este o carte care pe lângă Biblie, nu ar trebui să lipsească din nicio casă.
Ia o pauza dormi odihnestete mananca ceva bun
pastrama
bea o cana de vin rosu
dormi
bea niste lapte sana chefir iaurt
dormi undeva unde este liniste si pace
Nexus7i8 întreabă: