| Denisucu55 a întrebat:

Este o boala atunci cand iti vomezi fierea si ai diaree? Cum se trateaza? Raspundeti va rog mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YONTU a răspuns:

2. La toxie infectie alimentara am stat internat intr-un spital de boli infectioase timp de 3 zile si-n fiecare zi am avut 2perfuzii. Nu neaparat trebuie sa stai intr-un spital! Te poti trata si acasa, dar daca boala se agraveaza, n-ai ce face trebuie sa mergi la spital. Si te poti trata astfel: respecta cele 3 mese ale zilei si intre ele serveste un ceai fierbinte de sacarica(chimen).
Nu stiu de ce, dar nu-mi da voie sa public al treilea raspuns thinking
3. Indigestie
Toate bolile pe care ti le-am specificat se trateaza asa cum ti-am spus la al 2-lea raspuns.
P:S: Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
| YONTU a răspuns:

Da! Sunt 3 care pot avea aceste sintome specificate de tine:
1. Enteroviroza
2. Toxie Infectie alimentara(care se trateaza numai cu perfuzie -> glucoza pentru intarirea corpului

| thefighter1 a răspuns (pentru YONTU):

3...

| YONTU a răspuns (pentru thefighter1):

Ia stai... Ai intrebat tu cumva si trebuie sa-ti dau raspuns? laughing

| Denisucu55 explică (pentru YONTU):

Mersi mult pentru raspuns, dar imi spui te rog si care este a 3-a?

| YONTU a răspuns (pentru Denisucu55):

Si daca iti dau al 3-lea raspuns, dai funda?

| Denisucu55 explică (pentru YONTU):

Da man.

Continui:
Da! Sunt 3 care pot avea aceste sintome specificate de tine:
1. Enteroviroza
2. Toxie Infectie alimentara(care se trateaza numai cu perfuzie -> glucoza pentru intarirea corpului

| YONTU a răspuns (pentru YONTU):

Uite ca am reusit...

2. La toxie infectie alimentara am stat internat intr-un spital de boli infectioase timp de 3 zile si-n fiecare zi am avut 2perfuzii. Nu neaparat trebuie sa stai intr-un spital! Te poti trata si acasa, dar daca boala se agraveaza, n-ai ce face trebuie sa mergi la spital. Si te poti trata astfel: respecta cele 3 mese ale zilei si intre ele serveste un ceai fierbinte de sacarica(chimen).
Nu stiu de ce, dar nu-mi da voie sa public al treilea raspuns thinking
3. Indigestie
Toate bolile pe care ti le-am specificat se trateaza asa cum ti-am spus la al 2-lea raspuns.
P:S: Sper ca te-am ajutat!

| Miickeii a răspuns:

Du-te la Doctor happy el îți va explica pe larg și amănunțit big grin și-ți va spune daca este o boală sau nu. Baftă big grin

Întrebări similare