2. La toxie infectie alimentara am stat internat intr-un spital de boli infectioase timp de 3 zile si-n fiecare zi am avut 2perfuzii. Nu neaparat trebuie sa stai intr-un spital! Te poti trata si acasa, dar daca boala se agraveaza, n-ai ce face trebuie sa mergi la spital. Si te poti trata astfel: respecta cele 3 mese ale zilei si intre ele serveste un ceai fierbinte de sacarica(chimen).
Nu stiu de ce, dar nu-mi da voie sa public al treilea raspuns
3. Indigestie
Toate bolile pe care ti le-am specificat se trateaza asa cum ti-am spus la al 2-lea raspuns.
P:S: Sper ca te-am ajutat!
Da! Sunt 3 care pot avea aceste sintome specificate de tine:
1. Enteroviroza
2. Toxie Infectie alimentara(care se trateaza numai cu perfuzie -> glucoza pentru intarirea corpului
3...
Ia stai... Ai intrebat tu cumva si trebuie sa-ti dau raspuns?
Mersi mult pentru raspuns, dar imi spui te rog si care este a 3-a?
Si daca iti dau al 3-lea raspuns, dai funda?
Da man.
Continui:
Da! Sunt 3 care pot avea aceste sintome specificate de tine:
1. Enteroviroza
2. Toxie Infectie alimentara(care se trateaza numai cu perfuzie -> glucoza pentru intarirea corpului
2. La toxie infectie alimentara am stat internat intr-un spital de boli infectioase timp de 3 zile si-n fiecare zi am avut 2perfuzii. Nu neaparat trebuie sa stai intr-un spital! Te poti trata si acasa, dar daca boala se agraveaza, n-ai ce face trebuie sa mergi la spital. Si te poti trata astfel: respecta cele 3 mese ale zilei si intre ele serveste un ceai fierbinte de sacarica(chimen).
Nu stiu de ce, dar nu-mi da voie sa public al treilea raspuns
3. Indigestie
Toate bolile pe care ti le-am specificat se trateaza asa cum ti-am spus la al 2-lea raspuns.
P:S: Sper ca te-am ajutat!
Du-te la Doctor el îți va explica pe larg și amănunțit și-ți va spune daca este o boală sau nu. Baftă
anonim_4396 întreabă:
IonBadita1 întreabă: