Calciul nu are nimic de a face cu caderea parului. Calciul este vital pentru oase, dinti unghii etx, dar nu pentru par. Insarcinata cu intretinerea parului si de rezistenta acestuia este o proteina numita Cherantina. Cea mai buna solutie la problema ta ar fi un tratament (aplicat corect ) cu cheratina. In vederea unui tratament si a aplicarii lui, adreseaza-te unui farmacist. Sper ca raspunsul meu sa te ajute. Bafta
E imposibil Calciul are legatura cu oasele Iti dai seama daca nu ai prea mult calciu in corp daca iti apar un fel de dungi albe pe unghii Doar in cazul in care ai. Daca nu, e probabil sa ai o problema grava... Ar fi bine sa ii spui mamei tale si vedeti cum faceti Sau tatalui, nu conteaza sau, sa iei un orbit cu calciu (E in ambalaj galben, te prinzi de culoare ). Sau sa iei cand te trezesti si inainte de culcare un calciu efervescent Se gasesc prin magazine Sper sa iti fi fost de folos Succes, si toate cele bune!
Salut
Eu iti zic ce am facut eu, nu zic ca va fi bine si pentru tine, dar cine stie, daca vrei sa incerci rau nu ai ce sa patesti!
Am facut ceai de urzica, dar de la tara, nu din magazin uscata sau prostii de genul, si seara imi umezeam varful degetelor si mangaiam pielea capului, am facut asta o luna in fiecare seara si nu imi mai cadea parul! Bafta
Nu, nu este posibil.
Pentru calciu, este indicat sa bei lapte, sa mananci cat mai multe fructe si legume
Nu nu are deaface cu caderea parului :Z dar daca crezi ca nu ai calciu in corp poti sa mergi la farmacie si sa ii spui farmacistei sa iti de calci |: sau bea lapte daca ai de unde cel mai bun ar fi laptele de casa nu de la magazin asa iti o s ai calciu in corp si te poti relaxa.
Mda, pentru problema cu parul s-ar putea sa ai un fel de boala nu mai stiu cum se numeste ( mda chiar nu mi-a venit in minte numele:Z) si o sa ai nevoie de transplant de par ceea ce e cam dureros si in plus doar daca ai peste 20 de ani poti avea aceasta problema daca esti mai mic inseamna ca te stresezi prea mult te enervezi ceva te streseaza sau asa esti tu de felul tau sa iti cada parul iti recomand :
1. Da drumu la apa fa un dus, baie
2. Dupa ce termini nu te pieptana exact atunci(ca sa nu iti mai cada asa repede parul)
3. Dupa ce te-ai sters cu prosopul pe cap piele... te imbraci si stai 5-10 minute si dupa mergi si te piaptani
Sper ca te-am ajutat cu ceva cat de cat
anonim_4396 întreabă: